Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un microfon a fost descoperit în biroul lui Raed Arafat. Secretarul de stat a făcut plângere la Direcția Națională Anticorupție

Publicat

pe

Publicitate

Un microfon care face înregistrări ambientale a fost găsit întâmplător în borului secretarului de stat Raed Arafat, din sediul Ministerului Afacerilor Interne. Dispozitivul a fost descoperit din greșeală de o persoană care a venit la discuții cu demnitarul, chiar sub scaunul pe care invitatul era așezat, scriu jurnaliștii antena3.ro.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a făcut plângere la Direcția Națională Anticorupție, iar procurorii au recunoscut că acest microfon ar fi fost plasat în birou în cadrul unei anchete penale care viza activitatea lui Arafat. Jurnaliștii Antena 3 spun că la scurt timp după aceste dezvăluiri, dosarul ar fi fost clasat.

Și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode s-a sesizat în urma acestei descoperiri și a cerut Parchetului General să facă verificări în acest caz.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da P

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes