Connect with us
Publicitate

Social

Un liceu din județul Brașov își mută cursurile în mediul online. 5 profesori și 4 elevi au fost depistați cu SARS-CoV2 la o unitate de învățământ din Rupea

Publicat

pe

Publicitate

Tot mai multe grădinițe, școli și licee din Brașov încep să își suspende cursurile cu prezență fizică din cauza infectărilor cu SARS-CoV2. Astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a decis ca orele liceului „Șt. O. Iosif” să treacă în online după ce cinci cadre didactice și patru elevi din clase diferite au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Hotărârea autorităților prevede următoarele:

Art.1 Se aprobă suspendarea activității didactice ce presupune prezența fizică în Liceul „Șt. O. Iosif” Rupea, jud.Brașov, cu sediul pe str. Cetății, nr.115, Rupea, jud. Brașov, începând cu data de 07.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile.
Art.2 Procesul de învățământ poate continua în sistem online;
Art.3 Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Liceul „Șt. O. Iosif” Rupea se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Aceasta este cea de-a treia unitate de învățământ din județ unde cursurile cu prezență fizică se suspendă din cauza noului coronavirus.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes