Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un individ din Sibiu a furat mașina unei femei din Făgăraș și i-a dat foc la Codlea. Bărbatul se află acum în arest

Publicat

pe

Poliţiştii braşoveni au fost în alertă după ce un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat sub suspiciunea că ar fi furat o maşină din Făgăraş și apoi i-a dat foc în Codlea. Poliția Municipiului Făgăraș – Biroul Investigații Criminale a deschis un dosar penal în acest sens, iar bărbatul se află acum în custodia Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brașov.

Publicitate

Incidentul a avut loc pe 11 noiembrie, când polițiștii din Codlea au descoperit un autoturism incendiat. După investigații, s-a constatat că mașina aparținea unei femei din Făgăraș, care susține că vehiculul i-a fost furat cu două zile înainte din apropierea locuinței.

Polițiștii din Făgăraș au reușit să identifice și să localizeze presupusul hoț, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Agnita, județul Sibiu. După administrarea probatoriului și efectuarea unei percheziții domiciliare, autoritățile au decis reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, procurorul a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în privința acestuia.

Cercetările continuă în dosarul penal, care vizează infracțiunile de „furt calificat” și „distrugere”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș. Se investighează, de asemenea, posibila „sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri”.

Publicitate

Poliția reamintește cetățenilor importanța raportării imediate a unor astfel de incidente și îndeamnă la colaborare în vederea menținerii siguranței comunității.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes