Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un individ care a încercat să răpească o fetiță, pe o stradă din Sfântu Gheorghe, este căutat de poliție. Oamenii legii i-au făcut portretul robot

Publicat

pe

Publicitate

Este alertă în Sfântu Gheorghe pentru găsirea unui individ care ar fi încercat să răpească o fetiță, de pe o stradă din oraș. Incidentul s-a petrecut pe data de 7 decembrie, anul trecut. Atunci, un bărbat a abordat o minoră, în timp ce se afla pe strada Grigore Bălan, după ce ar fi urmărit-o în prealabil.

„Persoana menționată i-a solicitat minorei să o ducă la școală pe un alt traseu decât traseul obișnuit pe care minora îl străbătea în fiecare dimineață în drum spre unitatea de învățământ. Ulterior bărbatul în cauză a plecat din zonă. Întrucât este necesară identificarea bărbatului respectiv, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanei în cauză să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale tel.: 0267 307 400 interior 20269”, au declarat reprezentanții IPJ Covasna.

Bărbatul căutat are următoarele semnalmente:

  • tânăr, vârsta: 30-35 ani
  • înălțime: 1,75m – 1,80, atletic
  • greutate: 65 -75 kg
  • tenul: deschis
  • părul: scurt, șaten, drept;
  • aspect general îngrijit, curat.

În ziua în care a abordat fetița, individul era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri și încălțăminte sport de culoare neagră, cu talpă albă. Polițiștii spun că bărbatul este vorbitor de limbă maghiară. Dacă l-ați văzut, sunteți rugați să sunați la 112.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes