Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un individ a încercat să sechestreze două tinere, pe o stradă din Brașov. Fetele s-au luptat cu agresorul și au reușit să scape. Suspectul a fost capturat de polițiști

Publicat

pe

Publicitate

Prin clipe de coșmar au trecut, în urmă cu câteva zile, două tinere care se plimbau pe stradă, în Brașov. Un individ s-a năpustit asupra lor și a încercat să le sechestreze. Numai norocul a făcut ca fetele să scape din mâinile agresorului.

„În noaptea de 1 spre 2 decembrie 2022, la intervale scurte de timp, o persoană de sex masculin a încercat să priveze de libertate două persoane de sex feminin în zona străzilor Pârâului și Muncii din municipiul Brașov prin utilizarea forței fizice, respectiv prin punerea mâinii în zona gurii, tragerea de păr și imobilizarea ambelor brațe. Ambele victime au reușit să scape, iar una dintre acestea a suferit leziuni traumatice care au necesitat un număr de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov.

După ce au scăpat, victimele au sunat la 112 și au anunțat polițiștii despre coșmarul prin care au trecut. Oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor, iar duminică, pe data de 4 decembrie, individul a fost reținut și dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Judecătoriei Brașov au decis să îl trimită pe suspect în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Iată soluția instanței:

Publicitate

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov în dosarul penal nr. 13087/P/2022 şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 şi 2 C.pr.pen. rap. la art. 223 alin. 2 C.pr.pen. şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului TOTH ALBERT, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 32 alin. (1) rap la art. 205 alin. (1) din Codul penal (persoană vătămată S A-M), tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 32 alin. (1) rap la art. 205 alin. (1) din Codul penal (persoană vătămată M A-S) și loviri sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. (2) din Codul penal (persoană vătămată M A-S), toate cu aplic. art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 04.12.2022 şi până la data 02.01.2023 inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”.

Principalul suspect în acest dosar este acuzat de tentativă de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes