Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un important om de afaceri a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Constantin Mărgărit, mâna dreaptă a lui Marian Iancu, a murit la vârsta de 50 de ani. El a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov. Constantin Mărgărit era cunoscut ca un apropiat al lui Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara. Cei doi au fost asociați în diferite afaceri, dar au fost și la închisoare.

De menționat că Mărgărit avea un hotel la Sinaia, însă a fost găsit decedat astăzi într-o cameră de hotel în Brașov. Acesta a plecat spre munte în cursul zilei de joi.

Atât de strânsă a fost legătura dintre Constantin Mărgărit și Marian Iancu încât cei doi au fost găsiți vinovați pentru evaziune fiscală în dosarul RAFO.  În 2014, Constantin Mărgărit a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul RAFO, alături de Marian Iancu, care a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare, și de Octavian Iancu, condamnat la 10 ani. Instanța a dispus pedepsele pentru evaziune fiscală și spălare de bani și a decis atunci confiscarea prejudiciului adus statului.

Constantin Mărgărit a fost eliberat condiționat în aprilie 2019, după ce a stat în Penitenciarul Tulcea patru ani și șase luni, din octombrie 2014, când a primit pedeapsa.

Publicitate

În 2019, Constantin Mărgărit ceruse revizuirea sentinței de condamnare pentru infracțiunea de spălare de bani, dar solicitarea i-a fost respinsă atât de instanța de fond, cât și de cea de apel, anunţă gandul.ro.

În acel moment, instanța a decis și confiscarea prejudiciului adus statului – 35 de milioane de euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes