Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un hoț recidivist a furat un laptop și un ceas dintr-o casă din Brașov. Acum riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au reușit identificarea unei persoane bănuite că ar fi autoarea unui furt din locuință.

Astfel, în data de 13 mai, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un laptop dintr-o locuință, situată pe raza de competență a unității de poliție.

Polițiștii au întreprins măsuri urgente, care au dus la depistarea imediată, în proximitatea parcului ”Nicolae Titulescu”, a persoanei bănuite de comiterea faptei.

Aceasta a fost identificată în persoana unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Brașov, asupra căruia a fost găsit laptopul împreună cu încărcătorul aferent, precum și un ceas sustras din aceeași locuință.

Publicitate

Cercetărilor au fost preluate de către polițiștii Secției 3 Poliție Brașov care, în baza probatoriului administrat și ținând cont de faptul că bărbatul nu era la prima faptă de natură penală, au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Persoana urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes