Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un hoț din Săcele s-a perfecționat în furturi din rucsacuri. Bărbatul acționa în Brașov și dădea atacul când victimele sale nu erau atente

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, în coordonare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”, cu persoana cercetată sub control judiciar.

Cercetările au fost demarate de polițiști, după ce aceștia au fost sesizați în cursul lunii aprilie, prin mai multe reclamații, cu privire la mai multe fapte de furt, comise în locuri publice, din rucsacurile persoanelor vătămate.

Investigațiile au arătat că faptele aveau un mod de operare asemănător, practic autorul, profitând de neatenția persoanelor vătămate care se aflau în diferite locuri publice de pe raza municipiului Brașov, sustrăgea din rucsacurile persoanelor pe care le purtau în spate portofelul cu bani și documente, dar și alte bunuri, fără ca victima să sesizeze.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, acesta fiind un bărbat de 32 de ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

Publicitate

În baza materialului probator existent, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana cercetată, pe care au introdus-o în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes