Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un hoț care a comis mai multe furturi în Brașov a fost capturat de polițiști. El avea același mod de operare. Fura din rucsacurile victimelor sale

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de furt.

Acțiunile infracționale ale persoanei bănuite au debutat la finalul lunii martie 2023, când polițiștii au fost sesizați de către o persoană vătămată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Înfrățirii din municipiul Brașov, i-a fost sustras, din rucsacul pe care îl avea asupra sa, un portofel cu documente personale, carduri bancare și o sumă de bani.

După câteva zile, o altă persoană vătămată a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Iuliu Maniu, i-a fost sustras un portofel cu documente de identitate, carduri bancare, alte documente și o sumă de bani, prin același mod de operare, respectiv din rucsacul pe care acesta îl purta în spate.

Astfel, în baza sesizărilor primite, polițiștii au efectuat investigații și au reușit să identifice persoana bănuită de comiterea furturilor, respectiv un tânăr de 27 de ani, din municipiul Galați.

Publicitate

Față de cele stabilite, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care au dispus continuarea cercetărilor față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt, dar și măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes