Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un hacker a lăsat mai multe vedete fără bani. Printre ele un cunoscut actor braşovean, un manelist şi mai mulţi cântăreţi. Vezi care sunt vedetele păgubite

Publicat

pe

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat în această dimineaţă 12 percheziții la adrese din București și județele Ilfov și Brașov, pentru destructurarea unei rețele specializate în infracțiuni informatice.

Publicitate

Printre victime se află mai multe vedete TV, printre care interpretul de muzică lăutărească Jean de la Craiova, cântăreața Denisa Tănase, din trupa Bambi, dar și actorul care interpretează personalul principal în serialul Vlad, braşoveanul Adrian Nartea, scrie gandul.ro.

Potrivit DIICOT, membrii grupării sunt acuzaţi de acces ilegal la un sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, înşelăciune, fraudă informatică, fals informatic, complicitate la fraudă informatică şi complicitate la tentativă la efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Conform unor surse Știrile PRO TV, pe lângă vedetele menţionae ai sus, păgubiţi ar mai fi şi Gabriel Dorobanțu dar și tatăl Andreei Bălan.

Publicitate

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi înlocuit cartelele SIM alocate clienţilor de către companiile de telefonie mobilă, pentru a prelua controlul asupra numărului de telefon al persoanelor vătămate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes