Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un grup de turişti s-a blocat pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, după ce un urs le-a ieşit în cale

Publicat

pe

Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi, sâmbătă, la cinci intervenţii. Trei adulţi şi doi copii s-au blocat pe munte, după ce s-au rătăcit, un bărbat era epuizat fizic, iar un grup de turişti nu puteau pleca din potecă, din cauza unui urs care le-a ieşit în cale.

Publicitate

În total, în cursul zilei de sâmbătă, salbamontiştii din Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi la nu mai puţin de cinci intervenţii.

”Cinci intervenţii pe ziua de astăzi pentru salvamontiştii din Buşteni şi Prahova. Trei s-au rezolvat deja, iar două dintre ele sunt acum în plină desfăşurare”, transmite Serviciul Salvamont.

Printre cei blocaţi pe munte se numără şi doi copii de 11 ani.

Publicitate

”Trei adulţi şi doi copii de 11 ani sunt în acest moment blocaţi pe Brâul lui Răducu pentru că nu mai găsesc poteca. Salvatorii încearcă acum să-i găsească. Un alt bărbat care încerca să coboare pe Vârful Caraimanului, s-a epuizat fizic şi s-a blocat pe poteca turistică. Salvamontiştii îl coboară acum. Şi încă o solicitare sosită în urmă cu un minut: un grup de turişti sunt blocaţi tot pe Jepii Mici pentru că un urs le-a ieşit în cale şi nu pleaca din potecă. Se anunţă o noapte lungă”, mai transmit salvamontiştii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes