Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un grup de muncitori a lăsat cinci județe fără internet timp de jumătate de zi după ce au rupt cablurile de fibră optică de pe ruta Brașov – Bacău

Publicitate

Publicat

pe

Un grup de muncitori au reușit să lase fără internet cinci județe. Așadar, mai multe județe din nordul țării dintre care Suceava, Bistrița Năsăud, Iași, Botoșani și Neamț nu au avut acces la internet și telefonie fixă.

Publicitate

Cinci județe au rămas fără internet din cauza unor muncitori
Ieri, mai multe județe din nordul României au avut de-a face cu o pană majoră de internet dar și telefonie fixă. Astfel, telecomunicațiile în cinci județe au fost întrerupe pentru mai multe ore. ANCOM a informat ce anume a cauzat pana de ieri și totodată a afirmat că două fibre optice de pe ruta Vatra Dornei – Bistrița, Brașov – Bacău, au fost secționate de un grup de muncitori, astfel că peste 160.000 de români au stat 10 ore fără internet.

“Incidentul a fost provocat de secționarea a două cabluri de fibră optică pe rutele Vatra Dornei – Bistrița, respectiv Brașov – Bacău, ca urmare a unor lucrări desfăşurate de terţi, respectiv ca urmare a unui accident. Drept consecință, furnizarea serviciilor de internet fix şi telefonie fixă a fost întreruptă la nivelul a 5 judeţe (Suceava, Bistrița Năsăud, Iași, Botoșani, Neamț). Incidentul a afectat peste 160.000 conexiuni”, au afirmat reprezentanții ANCOM.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes