Connect with us
Publicitate

Sport

Un fost stegar este dorit de Dan Petrescu la Kayserispor

Publicat

pe

Publicitate

Dan Petrescu îi oferă o şansă nesperată lui Alexandru Mateiu (31 de ani). ”Bursucul” vrea să îl transfere la Kayserispor, formaţie care are nevoie de întăriri serioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

Mateiu a pierdut clar lupta pentru titularizare la mijlocul terenului, iar oltenii nu-l mai consideră un jucător important, aşa cum se întâmpla sezonul trecut, când era parte din linia de mijloc, alături de Cicâldău şi Bancu. Şi, cum antrenorul are multe opţiuni, iar Mateiu încasează un salariu destul de mare, aproximativ zece miii de euro lunar, şefii au început să creadă că nu mai este nevoie de Mateiu în lot. Şansele să mai rămână sunt mici, iar decizia se află pe masa lui Mihai Rotaru.

Alături de Bancu, Mateiu este cel mai vechi jucător din lotul Universităţii Craiova, fiind transferat de la FC Braşov în vara lui 2014.

Mateiu este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 750.000 de euro, o valoare mare, având în vedere conul de umbră în care a intrat cariera lui, scrie looksport.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes