Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un fan al „Lupului de la Rutieră” a fost amendat chiar de idolul său. Polițistul din Râșnov i-a făcut dosar penal pentru consum de droguri

Publicat

pe

A intrat în gura „Lupului de la Rutieră”. Este pățania unui tânăr care și-a dorit să facă o fotografie cu celebrul polițist din Râșnov care a refuzat de nenumărate ori mita oferită de participanți la trafic, în tot felul de ocazii. De această dată, un motociclist și-a făcut singur probleme după ce a oprit chiar lângă agentul șef principal Ioan Cornel Sandu.

Publicitate

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, polițistul a oprit pe o stradă din Râșnov două motociclete pentru a-i verifica pe conducători. În timpul controlului, un alt motociclist oprește lângă agentul Ioan Sandu și este entuziasmat că îl întâlnește pe celebrul „Lup de la Rutieră”. Bucuria tânărului a fost atât de mare încât i-a cerut polițistului să facă o poză.

Omul legii a acceptat, dar i-a cerut motociclistului să parcurgă procedura testării cu aparatele alcooltest și DrugTest. Nu mare i-a fost mirarea polițistului când a descoperit că fanul lui era și băut, dar și drogat.

„Conducătorul auto, identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani, din județul Brașov, a ieșit pozitiv la cocaină. Sens în care, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism. De asemenea, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,03 mg/l alcool pur”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Publicitate

Fanul agentului s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

  1. Observator

    8 august, 2022 at 11:45 am

    Nu cred ca Informatia este tocmai exacta pentru ca la 0,03 mg alcool in aerul expirat nu se intocmeste dosar penal ;pina la 0,40 mg in aerul expirat ceea ce corespunde 0,80 mg in sange,fapta este contraventie si se sanctioneaza cu amenda si suspendarea permisului de conducere pentru 3 luni; daca totusi s-a intocmit dosar penal inseamna ca motociclistul avea peste 0,40 mg in aerul expirat ;

  2. Observator

    8 august, 2022 at 11:48 am

    Revin,este posibil ca dosarul penal sa se fi intocmit pentru consum de droguri ;in acest caz e corect ;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes