Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un fals agent de vânzări a lăsat o braşoveancă fără 5000 de lei şi 300 de euro. I-a spus că îi vinde produse de bucătărie şi a lăsat-o fără bani

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat care se dădea drept agent de vânzări a intrat în casa unei braşovence şi a lăsat-o fără 5.000 lei și 300 euro. Individul i-a spus femeii că vinde produse de bucătărie şi a intrat în casă. Fără să observe femeia, acesta a furat banii şi s-a făcut nevăzut. Acum Poliţia face cercetări pentru “furt calificat” și “înșelăciune”, două fapte. Asta pentru că bărbatul a recidivat, şi a mai înşelat o persoană. Poliţiştii l-au prins în flagrant când voia să vândă mai multe produse de bucătărie. 

„În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 31 ani, din județul Mureș. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes