Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un elev din Făgăraș a mers la Bacalaureat cu o mini-cameră video sub îmbrăcăminte, pentru a transmite imagini în exterior

Publicat

pe

Absolvenții de liceu au susținut marți a doua probă a Bacalaureatului, proba obligatorie a profilului: Matematică sau Istorie. Din cei 3.254 de candidați înscriși în județul Brașov, s-au prezentat la examen 3.197 de elevi.

Trei candidați au fost prinși încercând să copieze şi  aveau supra lor dispozitive de comunicație sau de filmare.

„La proba de astăzi (n.r. 2 iunie), cea obligatorie a profilului – matematică (pentru filierele teoretică și tehnologică) și istorie (pentru cea vocațională), trei candidați nu au reușit să înșele vigilența asistenților de sală. Ei au fost depistați în timpul probei cu dispozitive audio-video asupra lor.

La un centru din Făgăraș, un candidat avea pe sub îmbrăcăminte o mini-cameră video cu care transmitea imagini în exterior și o cască audio la care urma să recepționeze rezolvarea subiectelor.

Publicitate

Toți cei trei candidați nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni de examen pentru tentativă de fraudă la examenele naționale”, a declarat Valentin Bucur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes