Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un elev din Alba Iulia, admis primul la specializarea „piloți de elicoptere” de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov

Publicat

pe

Ilie Popa, absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost admis primul la specializarea „piloți elicoptere” din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov. „Aștept cu nerăbdare senzația zborului, dar și următoarele provocări”, a mărturisit acesta, potrivit reprezentanților colegiului din Alba Iulia.

Publicitate

Caracterul puternic, încrederea în forțele proprii și ambiția cultivate pe parcursul anilor de liceu l-au adus aici, la obținerea acestei performanțe. Visul lui Ilie de a deveni pilot prinde astfel aripi, motivat de pasiunea pentru aviație și dorința de a excela în tot ceea ce face.

„Experiența colegiului militar a presupus pentru mine o etapă esențială în formarea mea în plan profesional și personal. Rigorile înfruntate în liceu mi-au clădit un caracter puternic, dominat de ambiție, dornic de a excela, și mi-au demonstrat importanța încrederii în forțele proprii. Astfel, urmându-mi visul de a deveni pilot în cadrul Forțelor Aeriene, am reușit performanța de a fi admis pe primul loc la specializarea Piloți elicoptere, împlinindu-mi totodată unul dintre cele mai importante obiective de până acum, bineînțeles, prin îndrumarea profesorilor și a cadrelor militare, cărora le sunt profund recunoscător.

Trăgând linie și făcând o retrospectivă, cei patru ani de liceu au fost, poate, cei mai semnificativi din viața mea. Aștept cu nerăbdare senzația zborului, dar și următoarele provocări!”, a spus absolventul Ilie Popa.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes