Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un elev de doar 12 ani a fost bătut de tatăl unui coleg, într-o şcoală din Feldioara. Băiatul se certase cu fiul bătăuşului

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, după ce aceasta ar fi agresat un elev în incinta unei unități de învățământ.

Publicitate

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați prin reprezentantul unei unități de învățământ, din localitatea Feldioara, cu privire la faptul că un elev, de 12 ani, ar fi fost victima unei agresiuni produsă în incinta școlii.

Față de sesizarea primită, la fața locului s-a deplasat în scurt timp o echipă operativă de poliție, care a desfășurat investigații pentru lămurirea stării de fapt. Verificările au stabilit faptul că, pe fondul unei stări conflictuale pe care un tânăr ar fi a avut-o cu un alt elev al aceleași unități de învățământ, acesta și-a anunțat tatăl, care s-a deplasat în interiorul unității de învățământ și l-ar fi agresat fizic pe băiatul de 12 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 18 octombrie a.c., reținerea bărbatului, de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Publicitate

Ulterior luării acestei măsuri privative de libertate, persoana a fost prezentată de către procurorul de caz în fața jucătorului de drepturi și libertăți care, după analizarea propunerii, a dispus plasarea persoanei sub controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile sunt continuate de către polițiști în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii lovire sau alte violențe, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes