Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un elev braşovean a fost scos din examenul de la limba maternă a Evaluării Naționale. A vrut să copieze cu telefonul mobil

Publicat

pe

356 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Brașov care au studiat în limbile minorităților naționale au participat astăzi, 17 iunie, la ultima probă a Evaluării Naționale, proba la Limba și literatura maternă (maghiară sau germană). A absentat un singur candidat iar un altul a fost eliminat, acesta din urmă fiind depistat în timpul susținerii probei cu telefonul mobil asupra sa.

Publicitate

Subiectul și baremul de corectare pentru ultima probă a Evaluării Naționale vor fi publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate anonimizat joi, 23 iunie, până la ora 14:00, atât în centrele de examen, cât și pe Internet, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal.

Contestațiile vor putea fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice la unitățile școlare la care candidații au absolvit clasa a VIII-a.

Publicitate

Rezultatele finale, după reevaluarea lucrărilor ale căror rezultate au fost contestate, vor fi afișate în 30 iunie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes