Connect with us
Publicitate

Util

Un drum din Bod se închide pentru a fi reparată trecerea la nivel cu calea ferată

Publicat

pe

Publicitate

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că în 30 iunie traficul rutier va fi închis pe un sector din DJ 112A pentru efectuarea unor lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Bod.

Potrivit CFR SA, în 30 iunie, în intervalul orar 7.00 – 21.00, traficul rutier va fi închis între localitățile Colonie Bod – Bod (DJ 112A), în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la km CF 182+890, unde se vor executa lucrări de reparații la linia de cale ferată și de reface a carosabilului între liniile CF.

Reparațiile au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație atât pentru traficul rutier, cât și pentru cel feroviar. Astfel, vor fi montate dale interioare/exterioare în pasaj, va fi amenajat racordul între linia CF și carosabil și va fi înlocuită piatra spartă.

În perioada lucrărilor, traficul feroviar se va realiza pe un sigur fir de circulație, iar traficul rutier se va desfășura pe două rute ocolitoare, astfel:

Publicitate
  • -Colonie Bod – Centura Brașov – Sânpetru – Bod, pe traseul DJ 112A – DJ 112A/DN 3 – DN 13 – DN13/Centura Brașov – Centura Brașov/DJ 103 – DJ 103
  • -Feldioara – Hăghig – Araci – Bod, pe traseul DJ 112A – DJ 112A/DN 13 – DN 13/DN 13E – DN 13E/DJ 103 – DJ 103.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes