Connect with us
Publicitate

Administrație

Un dezvoltator imobiliar a cerut anularea Hotărârii prin care la fiecare apartament nou construit trebuie făcute două locuri de parcare. Primăria se mai gândeşte

Publicat

pe

Publicitate

Soliciatrea unui dezvoltator imobiliar de a se revoca Hotărârea de Consiliu Local prin care se cere ca la fiecare apartament nou construit în Braşov să se aloce două locuri de parcare nu a fost încă luată în seamă de Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei. Hotărârea este în vigoare din anul  2018 iar acum dezvoltatorul o vrea abrogată.

Întrunită astăzi, Comisia de Circulaţie a amânat o decizie în acest sens, invocând faptul că în acest moment se face un studiu care priveşte necesarul de locuri de parcare în tot municipiul.

„Comisia de circulație a amânat luarea unei decizii referitoare la solicitarea S.C. IMMO LODGIA ONE S.R.L. privind „revocarea H.C.L. nr. 134/2018 – Normarea numărului minim de locuri de parcare pentru noile construcții de locuințe în Municipiul Brașov”, având în vedere că în momentul de față este în derulare un studiu privind necesarul de locuri de parcare din municipiul Brașov. După finalizarea acestui studiu, în funcție de rezultatele lui, se va lua o decizie cu privire la normarea numărului minim de locuri de parcare. În acest moment, conform HCL 134/2018,  pentru fiecare unitate locativă nou construită în Municipiul Braşov se vor asigura minim două locuri de parcare în interiorul proprietăţii; acestea se vor realiza la sol şi în construcţii individuale, subterane sau supraterane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes