Connect with us
Publicitate

Administrație

Un deputat PNL de Braşov a semnat lista formulată de AUR pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. Va fi exclus din partid

Publicat

pe

Deputatul PNL de Braşov Dumitru Flucuș a semnat lista AUR pentru suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis. Informația a fost confirmată de Dan Vîlceanu, secretarul general al partidului, care a spus că deputatul va fi dat afară din partid.

Numele lui Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov, apare pe lista semnatarilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, alături de ale deputaților AUR Lilian Scripnic și Mircia Chelaru.

Dan Vîlceanu, a confirmat informația și a anunțat miercuri dimineață că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid.

„Din câte am înțeles, a semnat și va fi exclus din partid în maximum două săptămâni. (…) În momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR, ai aceeași minte ca Georgică Simion și te duci la Georgică Simion”, a declarat Dan Vîlceanu.

Publicitate

George Simion, copreședintele AUR, a anunțat luni că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Inițiativa are nevoie de 156 de semnături – o treime din numărul total al aleşilor -, iar suspendarea se face prin votul majorității senatorilor și deputaților reuniți în ședință comună, după consultarea Curții Constituționale.

Dacă propunerea de suspendare din funcția de președinte este aprobată de parlamentari, se va organiza, în cel mult 30 de zile, un referendum pentru demiterea președintelui.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes