Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un cunoscut preot din Făgăraş se zbate între viaţă şi moarte, la spitalul din Târgu Mureş

Publicat

pe

Un preot de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din Făgăraș se zbate între viaţă şi moarte după ce ieri a fost implicat într-un grav accident rutier. Preotul conducea o maşina când aceasta s-a lovit cu o combină agricolă. Preotul a rămas încarcerat în autoturism şi a fost scos abia după sosirea echipajelor ISU.

În acest moment se află la Spitalul din Târgu Mureş, iar cunoscuţii preotului spun că medicii sunt rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate.

Preotul Gheorghe Malene este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi oameni ai bisericii din Făgăraş.

Şi Biserica brâncovenească Sf. Nicolae Făgăraș a postat pe Facebook un mesaj de încurajare pentru preot: „Să ne rugăm cu toții pentru părintele Gheorghe, aflat în stare foarte gravă în urma unui accident!”, au scris reprezentanţii bisericii pe pagina lor.

Publicitate
https://stagingfinastg.wpengine.com/victima-incarcerata-in-urma-unui-accident-intre-o-combina-si-un-autoturism-la-sambata/
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Flucus Ioan

    17 noiembrie, 2020 at 7:15 pm

    Domnu parinte Malene ne cunoastem personal.Va doresc multa santate.Ar fi bine ca in biserica sa nu mai pomeniti ierarh eretic semnatar la sinodul al 8 lea talharesc si sa spuneti adevarul.Cedinciosii au nevoie de adevar nu de tacere.Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes