Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un cunoscut jurnalist braşovean s-a stins din viaţă. Mai bine de 50 de ani a activat la TVR

Publicat

pe

Publicitate

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, tatăl cunoscutei Kitty Cepraga, a încetat din viață în cursul zilei de astăzi, în jurul orelor 14.00, decesul său luând prin surprindere pe toți cunoscuții și toate rudele sale. Teofil Octavian Cepraga este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară, bărbatul fiind născut, la Brașov, acum aproape 76 de ani. 

Chiar dacă avea probleme de sănătate pe care Kitty Cepraga nu le-a dezvăluit, starea lui nu indica nicio secundă că s-ar putea înrăutăți atât de mult și atât de repede, el fiind în mijlocul unor tratamente recomandate medical.

”Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus, pentru FANATIK, Kitty Cepraga, vizibil afectată și plângând.

Teofil Octavian Cepraga şi-a început cariera jurnalistică acum mai bine de cinci decenii, la ziarul România Liberă, iar apoi activitatea sa se extinde la Radioteleviziunea Română, potrivit FANATIK.

Publicitate

Acolo, începând cu 1970, parcurge toate etapele pentru până la obținerea funcției de realizator și producător de emisiuni- el fiind, pe rând, reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii De la 1 la 3.

Între 1992 – 1996 , Teofil Octavian Cepraga este redactor-șef adjunct, Secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. Din 1997, produce mai multe emisiuni, tatăl lui Kitty Cepraga fiind implicat în realizarea și unor documentare valoroase.

Teofil Octavian Cepraga era căsătorit cu Alexandra, o altă figura foarte cunoscută din cadrul TVR, implicată care realizator și regizor muzical în proiecte precum Tezaur Folcloric, Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes