Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un copil din Braşov a fost bătut de trei adolescenţi care i-au furat telefonul mobil

Publicitate

Publicat

pe

Un copil a fost tâlhărit de telefonul mobil în timp ce se afla în apropierea unui magazin din Braşov. Mai mulţi tineri i-au furat telefonul iar pentru că băiatul a încercat să îi oprească a fost bătut de către cei care care l-au tâlhărit. După eveniment mama copilului a alertat Poliţia care i-a găsit repede pe făptaşi, trei tineri minori din zona Făgăraşului. În fapt, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie. 

Publicitate

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în proximitatea unei societăți comerciale, fiul femeii ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de telefonul mobil de către mai multe persoane de sex masculin, care au părăsit zona ulterior săvârșirii faptei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 ani și 16 ani, din localitățile Hârseni, Făgăraș și Șoarș, județul Brașov.

Față de unul dintre aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes