Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un copil de doar 6 ani a căzut din telescaun, în Poiana Braşov

Publicat

pe

Un copil de doar 6 ani a căzut din Telescaunul Ruia, în Poiana Braşov. Copilul ar fi căzut de la o înălţime de 5-6 metri și din fericire nu a păţit nimic, spun salvamontiștii brașoveni. Incidentul s-ar fi întâmplat imediat după staţia de îmbarcare, la aproximativ 5 metri.

Publicitate

Imediat după eveniment, salvamontiștii au plecat în căutarea copilului însă nu l-au găsit în locul unde a căzut. După ce a fost reperat a fost transportat cu un snowmobil şi predat unui echipaj SMURD.

„Acesta a fost examinat medical la fața locului, urmând să fie transportat la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele si împrejurările în care s-a produs incidentul. Nu prezintă vătămări corporale vizibile.”, a transmis IPJ Braşov.

Cel mic se pare că este schior legitimat la clubul Corona Brașov. Sursele noastre spun că micuțul care a reușit să sperie autoritățile din Poiana Brașov nu este la prima ispravă, acesta obișnuid să sară din telescaun pentru „senzaţii tari”.

Publicitate

„Apelul a venit prin Dispeceratul National Salvamont, în jurul orei 15.00, cu privire la un copil care a căzut din telescaun, între pilonii 1 şi 2, de la o înaltime de aproximativ 5 metri. După cădere, copilul în varstă de 6 ani s-a deplasat singur până la staţia inferioară, unde a fost găsit de salvamontisti. După examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior.”, a transmis Salvamont Poiana Braşov.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Braşov.

Copil căzut din telescaun, preluat de SMURD - Incident Poiana Brașov

Copil căzut din telescaun, preluat de SMURD - Incident Poiana Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes