Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un copil de doar 3 ani a dispărut în pădure, la Vâlcele. Peste 100 de oameni îl caută

Publicat

pe

Un copil în vârstă de 3 ani, care a dispărut în cursul zilei de luni într-o pădure din apropierea localităţii Hetea, din comuna Vâlcele, este căutat de mai multe echipe de salvare, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Publicitate

Potrivit sursei citate, peste 100 de persoane l-au căutat pe minor în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă, scrie Agerpres.

„În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă”, au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.

UPDATE: Potrivit IPJ Covasna, copilul a fost găsit pe raza localității Araci, iar din primele informații este în stare bună.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes