Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un copil de 7 ani s-a pierdut la baza de sărituri cu schiurile din Râșnov. Jandarmii l-au ajutat să își găsească părinții

Publicat

pe

Prin momente cumplite a trecut un băiat de doar 7 ani, seara trecută. Copilul a mers împreună cu părinții la Baza Olimpică pentru Sporturi de Iarnă din Râșnov, ca să asiste la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile. La un moment dat, micuțul s-a îndepărtat de mama și tatăl lui și s-a pierdut în mulțimea de oameni. Câteva sute de persoane au luat parte la eveniment, în calitate de spectatori.

Publicitate

Când părinții și-au dat seama că nu mai găsesc copilul, ei au cerut imediat ajutorul unui echipaj de jandarmi care se afla în zonă. Aceștia s-au mobilizat rapid și au plecat în căutarea micuțului.

„În cel mai scurt timp, jandarmii aflați la eveniment s-au mobilizat și au reușit ca în mai puțin de 10 minute să-l găsească pe copil și să-l aducă la părinții săi, care-l așteptau emoționați și îngrijorați. Un „MULȚUMIM!” spus din toată inima de o mamă fericită este tot ce poate răsplăti mai frumos misiunea noastră. Una dintre recomandările pe care le facem la fiecare eveniment cu public numeros este tocmai ca părinții să-și supravegheze atent copiii, iar această întâmplare vine să întărească ideea. Ne dorim ca finalul fericit al acesteia să fie de luat aminte pentru toți părinții. Nici vremea, nici evenimentele ivite pe parcurs, nu ne-au împiedicat să ne ducem misiunea la îndeplinire”, au declarat reprezentanții IJJ Brașov.

 

sursa foto: IJJ Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes