Connect with us
Publicitate

Eveniment

Disperare în sufletul unei mame din Braşov. Nu îşi mai găseşte fiul. Dacă îl vedeţi sunaţi la Poliţie

Publicat

pe

Un tânăr de 16 ani a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors. Astăzi mama lui a sesizat poliţia pentru ca oamenii legii să încerce să îl găsească. Tânărul are 1,80 m iar când a dispărut de acasă era îmbrăcat sport. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112.

Publicitate

„Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată, la data de 17 noiembrie 2020, de către mama unui tânăr, în vârstă de 16 ani din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliu la data de 16 noiembrie 2020 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,80 m, constituție astenică, păr scurt, fața lunguiață, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

La momentul plecării acesta purta pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de trening de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Publicitate

Tânărul are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, transmite Poliţia Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionica Vladimir

    17 noiembrie, 2020 at 3:21 pm

    SI NU AVETI NICI O FOTOGRAFIEE CU EL????…..Doar dupa descriere nu se poate indentifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes