Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un copil de 10 ani, care se plimba cu trotineta, s-a pierdut pe străzile din Brașov. Tatăl său a alertat poliția, iar oamenii legii au pornit în căutarea lui

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii brașoveni au reușit identificarea în scurt timp a unui copil, de 10 ani, după ce aceștia au fost sesizați că băiatul s-a pierdut de tatăl său. La data de 11 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție au fost alertați, în jurul orei 14.30, despre faptul că un copil s-a pierdut de tatăl său și este de negăsit.

Părintele se afla împreună cu minorul la o unitate medicală, din municipiul Brașov, de unde băiatul, care se afla pe o trotinetă, s-a îndepărtat și nu a mai putut găsi drumul de întoarcere.

Echipe de polițiști au fost mobilizate și au demarat verificări în zonă pentru identificarea persoanei semnalate, iar după aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizării, băiatul a fost identificat, rătăcind pe o stradă din localitate.

Întrucât copilul era vizibil speriat de situația pe o care o crease, acesta a fost consiliat de polițiști până la momentul în care a fost încredințat tatălui său.

Publicitate

Poliția Brașov roagă părinții să își informeze în mod frecvent copiii despre primele lucruri pe care aceștia trebuie să le cunoască în eventualitatea în care se pierd de cei pe care îi însoțesc și anume:

  • Să învețe numele complet al părinților și, eventual, numărul de telefon;
  • Să învețe copilul să rămână cât mai calm și să încerce să nu se miște prea mult din locul în care a realizat că s-a pierdut de adulți;
  • Să poată identifica persoane credibile cărora să le solicite sprijinul și să cunoască datele pe care să le ofere acestora.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes