Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un congolez a fost prin de grănicerii ieșeni când încerca să fugă din țară traversând înot Prutul

Publicat

pe

Un cetățean din Republica Democrată Congo a fost surprins de polițiștii de frontieră ieșeni după ce încercat să fugă ilegal în țară traversănd înot râul Prut. Bărbatul a declarat că intenționa să ajungă în Israel

Publicitate

Polițiștii de frontieră ieșeni au identificat un cetățean din Republica Democrată Congo care intenționa să iasă ilegal din România traversând înot râul Prut. Încidentul a avut loc în data de 4 septembrie, în jurul orei 10:00, când echipele din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au depistat în apropierea frontierei de stat o persoană de sex masculin, care s-a deplasat până în zona de frontieră cu un autoturism.

”Imediat, colegii noștri au procedat la oprirea persoanei, care a fost condusă la sediul sectorului în vederea stabilirii identității și continuării cercetărilor. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetățean din Republica Democrată Congo, în vârstă de 31 de ani și deține un permis de ședere eliberat de autoritățile din Franța”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

În timpul verificărilor, bărbatul a declarat că intenționa să traverseze înot râul Prut din România în Republica Moldova, deoarece dorea să ajungă în Israel.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes