Connect with us
Publicitate

Turism

Un complex din Poiana Braşov, desemnat cel mai bun hotel de schi din România. Sinaia, cea mai buna staţiune pentru practicarea sporturilor de iarnă

Publicat

pe

Concursul anual World Ski Awards a desemnat cele mai bune stațiuni și hoteluri din lume, inclusiv cel mai bun hotel de schi din România.

Publicitate

Conform acestui clasament, cea mai bună stațiune de schi din România este Sinaia. Pe de altă parte, în țara noastră, cel mai bun hotel de sporturi de iarnă este complexul Teleferic din Poiana Brașov. În România, alte hoteluri nominalizate au fost Ana Hotels Sport, Aurelius Împăratul Romanilor, Piatra Mare, Ioana Hotels Boutique și Villa Oblique, transmite romanialibera.ro.

La stațiuni, din România au mai fost nominalizate Arena Platoș, Azuga, Poiana Brașov, Predeal, Straja, Vatra Dornei și Vidra Transalpina.

La nivel mondial, cea mai bună stațiune de schi din lume este considerată Verbier (Elveția). Cel mai bun hotel de schi din lume a fost desemnat W Verbier, din stațiunea Verbier. Elveția a câștigat și categoria „World’s Best Green Ski Hotel 2022”. Aici, câștigător este complexul Rocksresort din localitatea Laax.

Publicitate

În Austria, o altă țară renumită pentru sporturi de iarnă, cea mai bună stațiune de schi este Kitzbühel. Cel mai bun hotel de schi din Austria este A-ROSA, din Kitzbühel. În Bulgaria, cea mai bună stațiune de schi a fost desemnată Bansko. Cel mai bun hotel de schi din Bulgaria este considerat Kempinski Hotel Grand Arena din Bansko.

Nu toate țările din lume sunt incluse în acest top. Una dintre țările care nu figurează, deși avea stațiuni de iarnă, este Ucraina.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes