Connect with us
Publicitate

Administrație

Un centru sportiv ultramodern va fi construit la Codlea. Proiectul va costa peste 14 milioane de lei și va trebui finalizat în doi ani

Publicat

pe

Publicitate

Cel mai mare proiect din fonduri nerambursabile, din istoria municipiului Codlea, va deveni realitate în maximum doi ani. Primarul orașului, Mihai Cîmpeanu a semnat contractul pentru proiectarea și execuția centrului recreațional Maial. Deși valoarea estimată de autorități a fost de 16.311.288,45 lei, fără TVA, licitația a fost adjudecată pentru suma de 14.400.000 lei, fără TVA.

„Sunt bucuros să vă aduc la cunoștință că am semnat contractul pentru proiectare, execuție și dotări la Centrul Recreațional Maial, care reprezintă unul dintre cele mai mari obiective de investiții din municipiul nostru. Licitația a fost câștigată de oferta depusă prin asocierea a trei firme: GIROSIL MASTER CONSTRUCT S.R.L., MODVEST CONSTRUCT 2000 S.R.L. și O&M EDIL S.R.L. Termenul de finalizare a proiectului este de 24 de luni”, a anunțat pe primarul Mihai Cîmpeanu, pe pagina sa de facebook.

Proiectul este împărțit pe două componente. La interior vor fi realizate trei bazine, dintre care două pentru înot și unul pentru relaxare, vor fi amenajate spații dedicate sportului de masă, săli de recuperare, spații administrative, dar și un restaurant.

La exterior vor fi construite două terenuri de tenis care vor putea fi folosite în timpul sezonului cald, iar odată cu venirea iernii locurile se vor transforma în patinoare. Tot în aer liber vor fi amenajate piste pentru cei care folosesc role, biciclete și skateboard-uri.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes