Connect with us
Publicitate

Entertainment

Drum blocat de albine, în județul Brașov, după ce o stupărie s-a răsturnat pe carosabil: Polițiștii au improvizat un nou tip de cagulă, ca să poată dirija traficul

Publicat

pe

Drumul care trece prin localitatea Măieruș din județul Brașov a fost blocat, joi, după ce un autocamion, ce tracta o remorcă, în care erau transportați stupi de albine, a părăsit partea carosabilă, iar remorca acestuia s-a răsturnat pe șosea.

Pe DN13, km 30 + 300 m, în localitatea Măieruș din județul Brașov, un autocamion, ce tracta o remorcă, în care erau transportați stupi de albine, a părăsit partea carosabilă, iar remorca acestuia s-a răsturnat pe carosabil.

În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Traficul s-a desfășurat alternativ, acesta fiind dirijat de către polițiști, până la eliberarea părții carosabile.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, apoi, un mesaj amuzant, însoțit de o fotografie a unui polițist, purtând o cască de protecție împotriva înțepăturilor de albine.

Publicitate

„Nu este noul tip de cagulă, dar întotdeauna trebuie să te adaptezi la situație și să improvizezi cu ce găsești la fața locului. 5 ore a dirijat Daniel circulația în zona în care un camion plin de stupi s-a răsturnat din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum.

5 ore în care s-a asigurat că traficul nu se blochează, iar remorca răsturnată pe carosabil va fi repusă pe roți. Din fericire, cei aflați la fața locului sunt teferi, inclusiv albinuțele.

Daniel, după o noapte grea, a plecat „un pic înțepat” spre casă, dar asta din cauza albinuțelor. Îi dorim odihnă plăcută, după o noapte plină de zumzet!”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes