Connect with us
Publicitate

Administrație

Un braşovean, noul președinte al Federației Naționale a Părinților: „Îmi voi da demisia din partid, nici nu se pune problema”

Publicat

pe

Publicitate

Cătălin Nan este noul președinte al Federației Naționale a Părinților, anunță Federația într-un comunicat de presă. Până în prezent vicepreședinte, el a fost votat, joi, 25 aprilie, în funcția de conducere, după ce locul a fost lăsat liber de Iulian Cristache care s-a retras din funcție ca să intre în politică și s-a înscris în PNL.

Cătălin Nan, actual președinte al Federației Naționale a Părinților este și el membru PNL din 1996, fost consilier local în Râșnov și candidat pentru un post de parlamentar la Camera Deputaților în 2020. “Îmi voi da demisia din partid, nici nu se pune problema”, a spus pentru Edupedu.ro, Cătălin Nan.

Cătălin Nan, președintele filialei județene Brașov a fost votat președintele Federației Naționale a Părinților. El a avut un alt contracandidat, președintele filialei din Arad.

“În cursul zilei de astăzi, 25 aprilie 2024, în cadrul Adunării Generale a Federației Naționale a Părinților – Edupart, a fost ales, cu majoritate de voturi, noul președinte al Federației. Este vorba despre domnul Cătălin-Viorel Nan, președintele reprezentanței județene Brașov”, scrie în comunicatul de presă emis de organizație.

Publicitate

Cătălin Nan este membru al Partidului Național Liberal. “Am intrat în Partidul Național Liberal în anul 1996 pe vremea când eram în clasa a XI-a a Liceului de Informatică din Brașov”, a scris Cătălin Nan pe site-ul său de politician.

Întrebat de Edupedu.ro cum va conduce FNP în calitate de politician, noul președinte al Federației Naționale a Părinților a spus că își va da demisia din PNL. “Mâine (n. Red vineri) o să mă întâlnesc cu domnul ministru Veștea, care este și președintele PNL pe Brașov și am și comunicat deja că am fost ales. Nici nu se pune problema”, spune Nan.

“Cătălin Viorel Nan are 45 de ani, este tatăl a trei fete, implicat și atent în chestiunile ce privesc educația pe termen lung, de asemenea, el este cunoscut ca antreprenor în mediul privat cu o activitate de 22 ani și are o experiență de peste 12 ani în comitetele și asociațiile de părinți”, mai scrie în comunicatul de presă.

Fost vicepreședinte al organizației de Brașov a FNP, Cătălin Nan a fost și consilier local în Râșnov, din partea PNL între 2016-2020. A candidat la alegerile din 2020 pentru un loc de parlamentar în Camera Deputaților, pe listele PNL.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes