Connect with us
Publicitate

Economic

Un brașovean investește 3 milioane de euro într-un complex de 10 terenuri de tenis acoperite

Publicat

pe

Braşoveanul Dan Bencze a primit din partea Primăriei Braşov autorizaţia de construire a unui complex sportiv care va reuni 10 terenuri de tenis. Toate vor fiinţa într-o sală de peste  8.000 de mp care va fi construită pe ocolitoarea Braşov – Săcele, mai exact pe strada Valea Timişului, nr.20.

Dacă la parterul complexului vor fi terenurile de tenis, la etaj va exista un spaţiu multifuncţional, care va cuprinde printre altele şi 300 de locuri pe scaune pentru a oferi doritorilor posibilitatea de a urmări meciurile de tenis în desfăşurare.

Dan Bencze, proprietarul SC MIXOL PRODUKTE SRL, firma care şi-a propus să execute acest proiect ambiţios, spune că „ideea mi-a venit datorită pasiunii care mă leagă de tenis. Nu am făcut tenis de performanţă, însă îmi place mişcarea şi joc tenis de plăcere adesea”. La final, investiţia se doreşte a fi atât un club de tenis, cât şi o bază sportivă care să poată fi închiriată pentru agrement, dar şi un complex care să găzduiască turnee de tenis.

Acesta a mai declarat că toată investiţia va fi de „2-3 milioane de euro şi am luat în calcul şi finanţarea nerabursabilă de la Uniunea Europeană. De 2 ani de zile urmăresc AXA 2.2 pentru finanţarea proiectelor din Regiunea Centru şi am toată documentaţia necesară pregătită”. Proiectul nu depinde însă doar de fondurile neramburabile de la UE, iar patronul braşovean spune că „avem pregătite şi alte variante de finanţare şi sunt convins că în termenul legal de 24 de luni vom duce la bun sfârşit proiectul. Se poate să terminăm chiar mai devreme decât termenul stabilit”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes