Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un brașovean care i-a trimis fiului său un bilet de adio a fost salvat în ultima clipă, înainte să își pună capăt zilelor

Publicat

pe

Publicitate

Misiune contracronometru a polițiștilor din Brașov pentru salvarea unui bărbat de 58 de ani care a anunțat că vrea să se sinucidă.

Omul i-a trimis fiului său, care locuiește în Timișoara, o scrisoare de adio, în această dimineață. La ora 10.45 fiul bărbatului a sunat la 112 și a anunțat despre intențiile tatălui său. În scurt timp autoritățile s-au mobilizat și au pornit în căutarea presupusului sinucigaș.

,,De îndată, au fost mobilizați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov –Secția 4 Poliție Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, care au format echipe de căutare a bărbatului pe raza de competență. În aproximativ 40 de minute de la sesizare, forțele de ordine au depistat persoana în cauză, în zona Gării Dârste, în proximitatea căii ferate, aceasta aflându-se într-o vădită stare de dezorientare. Bărbatul a fost preluat de către polițiști și condus la sediul unității de poliție, în vederea clarificării stării de fapt și acordării sprijinului necesar în astfel de situații”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

Acum, cel mai probabil, bărbatul va fi consiliat psihologic pentru ca specialiștii să afle de ce ar fi vrut să recurgă la acest gest extrem, dar îl vor ajuta să treacă peste acest impas în care se află, iar viața lui să revină la normal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes