Connect with us
Publicitate

Sport

Un braşovean ar putea antrena o echipă care are în palmares patru titluri de campioană în Anglia

Publicat

pe

Antrenorul Laszlo Balint (41 de ani) se află pe lista lui Sheffield Wednesday, divizionară secundă din Anglia.

Publicitate

Sheffield Wednesday, ocupanta penultimei poziții din Championship, liga secundă din Anglia, s-a despărțit de managerul Gary Monk. Pe lista scurtă a posibililor înlocuitori se numără și Laszlo Balint, antrenorul nou-promovatei UTA. El se luptă pe post cu Tony Pullis, fost manager la Crystal Palace, susține examinerlive.co.uk, citat de GSP.ro.

Bogdan Apostu, impresarul lui Laszlo Balint, a confirmat negocierile dintre cele două părți: Este adevărat, suntem în contact cu cei de la Sheffeld. După cum știți, eu l-am dus și pe Sergiu Buș acolo, am păstrat o legătură foarte bună cu ei. Am și o relație foarte bună cu un agent care intermediază mutările de la Sheffield. În acest moment negociază cu un antrenor important, cu experiență, iar în cazul în care negocierile nu vor ajunge la un consens, Balint e primul pe listă. Vă dați seama că ar fi o mutare importantă pentru noi, pentru cariera lui. Ne bucurăm să vedem că este interes de la acest nivel”, a declarat Bogdan Apostu pentru GSP.ro. 

Am vorbit cu Bogdan Apostu, impresarul meu, care mi-a confirmat interesul lui Sheffield. Este un interes, la nivel de contacte preliminare. I-am zis clar că putem intra în detalii când lucrurile sunt concrete. Până atunci, din respect pentru club și fani, sunt concentrat pe munca pe care o am de făcut aici.”, a spus Laslo Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Publicitate

Sheffield Wednesday este un club înființat în anul 1867. Are în palmares 4 titluri de campioană, în sezoanele 1902/1903, 1903/1904, 1928/1929 și 1929/1930. A cucerit și 3 Cupe ale Angliei, iar ultimul trofeu a fost obținut în 1990, Cupa Ligii Angliei. 

„Bufnițele” au încheiat sezonul precedent pe locul 16 în Championship. Din cauza încălcării fair-play-ului financiar, Sheffield a început noul campionat cu un deficit de 6 puncte.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes