Connect with us
Publicitate

Social

După aproape 30 de ani un brașovean adoptat în America își caută mama biologică – „Îmi doresc enorm să îmi cunosc familia”

Publicitate

Publicat

pe

Un tânăr născut în România, care a fost adoptat în Statele Unite ale Americii, își caută familia.

Publicitate

Valentin Ioan Calanos s-a născut în toamna anului 1990 în Făgăraș, județul Brașov. A fost adoptat la scurt timp de o familie din America, având parte de o viață minunată. Acum, tânărul, în vârstă de 30 de ani, își caută familia biologică. Mama lui este născută în Dumbrăveni, localitatea Șaroș pe Târnave din județul Sibiu și se numește Adriana Calanos.

„Salutări din HOUSTON, TEXAS! Numele primit la naștere a fost VALENTIN IOAN CALANOS. M-am născut în 12 SEPTEMBRIE 1990, în FĂGĂRAȘ, județul BRAȘOV. Am fost adoptat de o familie minunată și iubitoare din HOUSTON, TEXAS. Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele ADRIANA CALANOS. Mama este din oraș DUMBRAVENI, localitatea ȘAROȘ PE TÎRNAVE județul SIBIU. Avea aproximativ 20 de ani la nașterea mea”, spune Valentin, pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

valentin ioan calanos
Sursa: Facebook/The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Tânărul deține informația că ar mai avea patru frați. Din păcate, despre tatăl său nu știe absolut nimic. Își dorește enorm să își cunoască părinții, dar și celelalte rude.

Publicitate

„Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea. Mulțumesc foarte mult!”, spune Valentin, tânărul adoptat în America.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes