Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un brașovean, acuzat că a țepuit proprietarii unor case de pe litoral cu 66.000 de euro. Supriza găsită de polițiști la percheziții

Publicat

pe

Poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii în Vama Veche, Braşov, Bucureşti şi Sibiu. Au în vedere persoane bănuite de înşelăciune.

Marţi, 24 august, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din Mangalia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în executare şapte mandate de percheziţie domiciliară, în Vama Veche, Braşov, Bucureşti şi Sibiu, la persoane bănuite de înşelăciune.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2020 – 2021, un bărbat, de 31 de ani, din Braşov şi o femeie, de 42 de ani, din Bucureşti, ar fi indus în eroare patru persoane, care deţineau imobile în judeţul Constanţa, prin aceea că ar fi încheiat contracte de închiriere, în numele unei societăţi comerciale din Braşov, fără a achita contravaloarea chiriei convenite şi a utilităţilor.

Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate este de 66.000 de euro”, conform IPJ Constanţa, citat de Adevarul.ro

Publicitate

În perioada 2020-2021, cei doi ar fi indus în eroare 13 persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea închirierii unor camere, în scop turistic, fără ca aceştia să mai fi deţinut în folosinţă imobilele, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu total de peste 13.000 de lei.

Droguri găsite în urma perchezițiilor

„În urma percheziţiei efectuate la unul dintre imobilele din Vama Veche, într-o cameră închiriată de un tânăr, de 17 ani, au fost găsite 10 grame de substanţă vegetativă de culoare verde olive, 5 grame de substanţă cristalină, 3 grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, un cântar de mare precizie, precum şi alte obiecte şi accesorii folosite la consumul de substanţe cu efect psihoactiv”, spun poliţiştii.

Acestea au fost ridicate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Braşov şi Sibiu, precum şi al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Sectorului 5 Bucureşti.

La acţiune, au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes