Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un braşovean a rămas fără 20.000 de euro. Menajera i-a furat banii din seif, în timp ce făcea curăţenie

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări într-un dosar penal, în care persoana cercetată a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.

Astfel, la data de 6 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unei locuințe, din comuna Hârseni, județul Brașov, care semnala faptul că îi lipsește o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

Cercetările, pe care polițiștii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustrași în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro.

În baza probatoriul administrat până în acest moment, la data de 11 aprilie, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite, o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare preventive al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare.

Publicitate

Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes