Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un braşovean a furat dintr-un magazin şi l-a bătut pe agentul de pază care l-a prins

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal, în care o persoană a fost reținută pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

La data de 13 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unui supermarket, din municipiul Brașov, care semnalau faptul că trei persoane au fost surprinse după ce au sustras mai multe produse din magazin. Apoi, pentru a se sustrage controlului, o persoană a lovit agentul de pază și toți cei implicați au fugit.

Cercetările, pe care polițiștii le-au efectuat, au stabilit că trei persoane, din aceeași familie, au luat mai multe produse de pe raftul magazinului, iar la casa de marcat, de tip self-pay, în baza unei înțelegeri între aceștia, au scanat doar o parte dintre produse achiziționate.

La ieșirea din magazin, persoanele, soț, soție și copil, au fost interceptați de agentul de securitate, moment în care bărbatul l-a lovit pe agentul magazinului și au fugit.

Publicitate

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie, iar în baza probatoriului administrat până în acest moment, au reușit identificarea celor implicați. De asemenea, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, de 37 de ani, domiciliat în județul Brașov

La acest moment suspectul se află în în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Brașov, iar cauza este cercetată sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsurile legale.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes