Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un brașovean a fost tâlhărit chiar de musafirii pe care îi invitase la el acasă. După ce au consumat alcool, oaspeții au bătut gazda, iar apoi au furat tot ce au prins la mână

Publicat

pe

Și-a invitat prietenii la un pahar, dar a ajuns să fie tâlhărit chiar de musafirii săi. Este povetea unui bărbat de 36 de ani din Brașov care a vrut să își cinstească amicii de băutură, așa că i-a primit la el acasă. Doar că omul nu a bănuit niciun moment că oaspeții au pus la cale un alt plan.

Publicitate

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, brașoveanul a mers la locuința sa din oraș cu doi bărbați și o femeie, iar acolo s-au pus pe băut alcool. După ce gazda s-a îmbătat bine, femeia l-ar fi lovit pe cel care îi găzduia, ar fi furat mai multe bunuri și sume de bani, iar apoi a plecat împreună cu amicii ei. Victima a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei tâlhării, iar polițiștii au început cercetările.

„În urma unui complex de activități-investigativ operative desfășurate, polițiștii au identificat cele trei persoane ca fiind doi bărbați, în vârstă de 33 ani și 22 ani, din județele Brașov și Neamț și o tânără, în vârstă de 25 ani din județul Prahova, cea din urmă fiind depistată la un punct de trecere al frontierei din județul Arad, fiind escortată în baza unui mandat de aducere la Poliția Municipiului Brașov. În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra, în vârstă de 25 ani, a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Atât hoața, cât și complicii ei sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și complicitate la furt calificat. Dosarul penal deschis pe numele lor a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes