Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un braşovean a fost bătut şi tâlhărit, pe bulevardul Victoriei. A rămas fără un telefon de 3.500 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 21 de ani este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Faptele s-au petrecut în noaptea de 13 aprilie 2023, când individul a urmărit un alt bărbat pe o alee din zona bulevardului Gării din municipiul Brașov. Acesta a surprins victima din spate, a prins-o de gât și a tras-o într-o zonă de spațiu verde, unde i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, reușind să sustragă telefonul mobil al acesteia, evaluat la aproximativ 3500 de lei, după care a fugit de la locul faptei.

Astfel, la data de 13.04.2023, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost alertați de către o persoană cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o alee pietonală din zona bulevardului Gării, a observat un bărbat cu șapcă pe cap care fugea în direcția Gării Brașov iar, după câțiva metri, a găsit o persoană de sex masculin căzută pe jos, care prezenta urme de agresiune.

Polițiștii s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și au identificat persoana vătămată, care a confirmat că a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, constatând totodată și lipsa telefonului mobil pe care îl avea asupra sa, în valoare de aproximativ 3500 lei.

Publicitate

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, stabilindu-se că necesita mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor traumatice suferite în urma agresiunii.

Polițiștii au desfășurat ample cercetări, care au dus în final la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 21 ani, din localitatea Satu Nou, județul Brașov.

În cadrul anchetei s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi urmărit mai întâi victima pe bulevardul Victoriei, din municipiul Brașov, după care s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi tras-o într-o zonă cu spațiu verde, unde ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras telefonul mobil, recuperat ulterior de polițiști.”, a transmis IPJ Braşov.

La data de 22 aprilie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Activitățile de urmărire penală au fost realizate de către Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes