Connect with us
Publicitate

Social

Un bolnav de Covid-19 a murit imediat ce a ajuns acasă, după ce s-a externat la cerere din spital

Publicat

pe

Un bărbat din județul Suceava bolnav de Covid-19 a murit la câteva minute după ce a ajuns acasă, el insistând să fie externat la cerere din spital.

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, din comuna suceveană Dornești, a fost confirmat pozitiv Covid-19 în data de 21 august și a fost internat în Spitalul Municipal Rădăuți. Vineri, bărbatul care nu suferea și de alte afecțiuni, a solicitat insistent externarea, în ciuda recomandărilor medicilor de a rămâne în spital pentru tratament, el având o formă gravă de boală.

Deoarece un pacient nu poate fi ținut în spital împotriva voinței lui, bărbatului i s-a pus în vedere că este externat pe propria lui răspundere, pe care și-a asumat-o prin semnătură și amprentă digitală lângă semnătură, în prezența a doi martori.

A murit la circa 30 de minute după ce a ajuns acasă

Publicitate

Fiind vorba despre un pacient cu Covid-19, Spitalul Municipal Rădăuți a solicitat și avizul Direcției de Sănătate Publică Suceava pentru externare, iar după ce l-a primit, a trimis bolnavul la Dornești cu o ambulanță, în condiții de securitate epidemiologică, potrivit managerului spitalului, Traian Andronachi.

De asemenea, i s-a recomandat ca încă 8 zile, începând de vineri, să rămână în izolare la domiciliu.

Însă, după ce a ajuns acasă, starea de sănătate a bărbatului s-a degradat și mai mult și la circa jumătate de oră a murit.

De menționat că omul nu era cunoscut cu alte probleme de sănătate.

Sursa stirisuceava.net

Publicitate

foto stirileprotv.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes