Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bloc din Braşov a fost Braşov a fost infestat cu ploșnițe: „E plin de ploșnițe și la ora actuală”

Publicat

pe

Mai mulți locatari trăiesc în condiții de coșmar din cauza asociației, dar și a unor vecini. Blocul în care locuiesc și pe care îl numesc „acasă”, chiar din apropierea centrului din orașul Brașov, este infestat de ploșnițe! Reprezentanții nu iau măsuri de 4 ani. Ce au mărturisit Geta și Mihai, doi soți, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Mai mulți locatari din Brașov nu știu ce să facă pentru a duce un trai normal! Ei sunt nevoiți să îndure mirosurile neplăcute, mizeria și ploșnițele din bloc. Pe cine aruncă vina pentru situația neplăcută.

În exclusivitate pentru Acces Direct, Geta a mărturisit că deși condițiile din bloc sunt de coșmar, nimeni nu vrea să facă nimic pentru a îndrepta lucrurile. Atunci când i-a cerut ajutorul șefului scării, femeia s-a trezit într-o situație neplăcută, asta pentru că ar fi fost luată la șuturi.

„M-am dus la șeful scării, i-am arătat filmarea și a dat din cap, a zis că se rezolvă. (…) Nea Cornel săptămâna trecută, când am coborât scările, m-a luat la șuturi că eu am fost la ANPC anul trecut și i-am arătat că ne încarcă cu facturi mari pentru 10 metri pe trei camera. (…) Când am zis să facem interfon a zis că să cumpărăm noi”, a mărturisit Geta, pentru Acces Direct.

Soțul Getei aruncă vina pe un chiriaș. Bărbatul susține că s-a ajuns în acestă situație, ca blocul să fie infestat cu ploșnițe, din cauza acestuia, pentru că nu ar face niciodată curat în apartament. Chiar dacă a sesizat problema și a cerut ca proprietarul să facă o vizită, nici urmă de el.

Publicitate

„Pe culoarul nostru avem un chiriaș care nu își ține curățenia și este plin de ploșnițe și la ora actuală. Deci nu își face niciodată curățenie. Să-l dea afară și să vină proprietarul să vadă în ce hal a lăsat chiriașul înăuntru. (…) Își fac nevoile în scara blocurilor (n.r. mai mulți bărbați)”, a spus Mihai, soțul Getei.

Mihai a reușit să surprindă câteva imagini cu pilota vecinului său, care era plină de insecte. Situația este una de coșmar în bloc, iar locatarilor le este greu să ducă o viață normală acolo.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes