Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un braşovean „a fost amendat” de un fals angajat la o firmă de gaze. Omul a plătit 500 de lei pentru că „avea instalaţia defectă”

Publicat

pe

Publicitate

O persoană a fost înșelată de un bărbat care s-a dat drept angajat al unei companii de distribuție a gazelor naturale. Persoana a sesizat autoritățile în data de 27 februarie 2023, după ce individul a venit în locuința sa și a pretins că trebuie să verifice instalația de încălzire.

Sub pretextul acesta, bărbatul a aplicat o amendă de 500 de lei și i-a dat persoanei o chitanță cu o ștampilă și cuvinte greu de înțeles.

După investigații, polițiștii au reușit să identifice bărbatul suspect, în vârstă de 64 de ani, care a pătruns în locuința persoanei înșelate fără permisiunea acesteia și a refuzat să părăsească locuința când a fost solicitat să o facă, lăsând persoana într-o stare de panică și determinând-o să plătească suma cerută.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și violare de domiciliu.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Mai târziu, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a decis că acesta trebuie să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și se va lua o decizie legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes