Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bătrân fugit de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Brașov a fost găsit beat pe stradă

Publicat

pe

În data de 21 iulie 2023, polițiștii locali din cadrul Biroului Nr. 2 Ordine Publică au depistat o persoană care dispăruse de la centrul rezidențial ”Căminul pentru Persoane Vârstnice Brașov”.

Publicitate

În jurul orei 11:30, în timp ce patrulau în zona Gării Brașov, polițiștii locali au observat o persoană în vârstă, de sex masculin, culcată pe o bancă. Având în vedere faptul că aceasta nu era conștientă, aflându-se în stare avansată de ebrietate, polițiștii locali au apelat SNUAU 112. Echipajul SMURD care s-a deplasat la locația respectivă a recomandat conducerea persoanei respective la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.

La unitatea medicală, persoana în cauză, care devenise conștientă între timp, le-a furnizat polițiștilor locali informațiile solicitate, pentru a putea fi identificată.

În urma verificărilor, polițiștii locali au constatat că aceasta dispăruse din 20 iulie 2023 de la amintitul centru rezidențial și au contactat imediat reprezentanții Biroului de Investigații Criminale a Poliției Municipiului Brașov pentru a anunța depistarea persoanei dispărute.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes