Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bătrân din judeţul Braşov a fost jefuit de o femeie care i-a cerut ajutorul. A rămas fără 11.000 de lei: „Am fugit după ea, dar nu am mai găsit-o”

Publicat

pe

Mitică, în vârstă de 81 de ani, dintr-o comună din județul Brașov, a rămas fără banii pe care i-a strâns ani la rând, după ce o femeie a intrat în casa lui, când el era plecat în vizită la o nepoată, și l-a jefuit. Bărbatului i-a fost furată suma de 11.000 de lei. Cum s-a întâmplat totul.

Publicitate

Mitică a fost jefuit de suma de 11.000 de lei. Bărbatul de 81 de ani era plecat în vizită la o nepoată, iar când s-a întors acasă a văzut în curtea lui o străină. Femeia care i-ar fi luat banii ar fi furat și de la alți oameni, după ce le intra în locuințe, susținând că are nevoie de ajutor pentru că ar avea un copil bolnav, transmite spynews.ro.

Un bărbat de 81 de ani, jefuit de 11.000 de lei

Pentru Acces Direct, Mitică a povestit cum s-a întâmplat totul. Bărbatul susține că femeia a intrat în curte, chiar dacă el nu a lăsat poarta deschisă, după care a intrat fără voia lui în locuință și i-ar fi furat din dulap două plicuri cu bani care conțineau suma de 11.000 de lei.

Publicitate

Mitică i-a cerut explicații în momentul în care a ajuns acasă, pentru că nu înțelegea de ce se află în curtea lui, pentru că nu o cunoștea. Femeia i-a spus că l-a strigat pentru că avea nevoie la baie, însă bărbatul a văzut mai multe imagini surprinse pe camera de supraveghere a unui vecin, în momentul în care aceasta a încercat să îi deschidă ușa forțat și lui.

Bărbatul susține că femeia nu l-ar fi jefuit numai pe el, ci pe mai multe persoane la care mergea și le cerea bani pentru copilul ei care ar fi bolnav.

„Zicea că are un copil bolnav (n.r femeia care l-ar fi jefuit) și să o ajute lumea cu bani. Eu eram la nepoata mea. (…) A deschis poarta, a intrat în curte, o fi strigat, nu știu. A intrat în casă și a căutat până a dat de bani. (…) Eu când am venit de la nepoata mea, am deschis poarta și ea era lângă fântână, stătea probabil să nu o vadă cineva de pe stradă. (…) Nu o cunosc, pentru că nu era de aici, de la noi. (…) Am găsit-o pe camera de supraveghere de la un vecin. Tot așa, a fost și a încercat să deschisă ușa forțat și la el”, a mărturisit Mitică, la Acces Direct.

Ce a făcut bărbatul, după ce și-a dat seama că a rămas fără bani

Mitică nu s-a gândit inițial că femeia l-a jefuit, însă după ce și-a dat seama că îi lipsesc banii, atenționat de un vecin, bărbatul a fugit după ea, dar nu a mai găsit-o. Acesta a mărturisit că presupusa vinovată ar fi intrat în mai multe curți.

Publicitate

„Eu m-am certat cu ea. Am vrut să nu o las (n.r să plece), dar a tot tras către poartă și a ieșit afară. (…) A văzut-o că e suspectă (n.r un bărbat) și m-a strigat (…) Am fugit în casă, la dulap, am căutat, nu mai erau banii. A luat plicurile cu banii. Am fugit după ea, dar nu am mai găsit-o. A intrat în mai multe curți”, a adăugat bărbatul.

Bărbatul vrea să i se facă dreptate, după ce a rămas fără banii pe care i-a strâns cu greu ani la rând.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes