Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bătrân din Braşov a dispărut fără urmă în timp ce era cu soţia în piaţă

Publicat

pe

Sunt momente de groază prin care trece o braşoveancă. Soţul ei, un bătrân de 82 de ani, a dispărut fără urmă de acasă. Femeia s-a dus la poliţie şi a spus că soţul ei a dispărut în timp ce amândoi erau la piaţă. În timp ce erau în piaţa aglomerată, astăzi, bătrânul a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors acasă. 

Publicitate

În momentul dispariţiei, bărbatul purta trening de culoare bleumarin, șapcă cu cozoroc, de culoare neagră și era încălțat cu pantofi de piele, de culoare neagră. Acesta nu are asupra telefon mobil și cartea de identitate.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 75-80 kg, constituție normală, fața ovală, ten deschis, ochi căprui, păr alb cu calviție.

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Publicitate

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 82 ani, a cărui dispariție a fost mediatizată ieri, 19 mai 2022, a revenit la domiciliul său. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes